Sot, me më shume së 498,000 agjenci në më shumë se 200 shtete në të gjithë botën, miliona klientë kanë zgjedhur të përdorin Western Union për t’i dërguar para miqve dhe të afërmve të tyre. Sepse:

• Me Western Union dërgohen para në të gjithë botën ne pak minuta
• Agjencitë e Western Union i gjen kudo

BEHU AGJENT I UFP

Merrni informacionin që ju duhet. më shumë

Mirësevini

Agjent i Western Union Financial Services Inc. për Kosovën ofron shërbimin Western Union në mbarë territorin e Kosovës. më shumë